News

Yurt ücretleri her ay mı?

Yurt ücretleri aylık olarak tahsil edilir. Kayıtlarda kayıt gününün de ücreti alınır.

Yurt parası 1 ay ödenmezse ne olur?

Ayın onunun resmi tatil gününe denk gelmesi halinde süre ilk iş günü saat 23.59'a kadar uzatılır. Bu sürenin sonunda ücretini ödemeyen öğrencinin kayıtlı kaldığı günlerin ücreti güvence bedelinden mahsup edilerek yurttan kaydı silinir.

Yurt parası kaç günde yatar?

Öğrenci kaydını sildirip yurttan ayrılırsa depozito ücretinin iadesi ortalama 1 hafta içerisinde hesaba yatırılır. Bazı öğrencilerin ise hem yurt hem de depozito ücreti ödemesi zorunlu değildir.

Kimler yurt ücreti ödemez?

Yurt hakkı kaç sene?

a) Öğrenciler yurtlarda, normal öğrenim süresi kadar barındırılır.

1 tip yurt Kaç kişi?

TİP KYK YURTLARI

Ancak yeni yapılan yurt binasında tuvalet ve banyosu oda içlerinde olan 1-2 kişilik odaların fiyatları ise daha yüksek oluyor. Bu bilgilere göre 1.tip KYK yurdu için fiyatı, fiyatı depozitosu daha uygun ancak odadaki kişi sayısı daha fazla. 6.tip KYK yurtlarında ise odalar genellikle 2 kişilik olmakta.

3 tip KYK nedir?

3. tip: KYK yurtları ülkemizde bulunan orta derecede yurtlardır. 3. tip yurtlarda oda büyüklüğüne göre kişi sayısı 2-4 kişi olarak değişmektedir. Odalarda çalışma masası, buz dolabı ve bazı yurtlarda kitaplık bulunmaktadır. Banyo, Tuvalet ortak kullanım alanı olabiliyor.

nasil gidilir   timur sehircilik   ekomini acma sartlari   23 nisanda saglik ocaklari acikmi