News

1 sınıfta şök var mı?

MADDE 36 \– (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı ş뻞 ders okutan öğretmenler ile okul rehberlik öğretmeninden oluşur. Sınıf/şube öğretmenler kurulu ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında oluşturulur, okul öncesi eğitim kurumları ile ilkokullarda oluşturulmaz.

Şök neden yapılır?

Genel olarak dönem içerisindeki eğitim öğretimin ilerleyişi için gerçekleştirilen bir toplantıdır. Genel adı, Şube Öğretmenler Kurulu Kararı (ŞÖKK) olan toplantının sonucunda, öğrencilerin durumu ve dönemin ilerleyişine yönelik kararlar alınmaktadır.

Şök kim yapar?

MADDE 10 - (1) Sınıf/şube öğretmenler kurulunun oluşumu; sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı ş뻞 ders okutan öğretmenler ile rehberlik öğretmenlerinden oluşur.

Şök e kim başkanlık eder?

(4) Kurulun başkanı, eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısıdır.

Şök ile geçme nedir?

ŞÖKK kısaltmasının açılımı Şube Öğretmenler Kurulu Kararı demektir. ŞÖKK ile geçti demek ise öğretmenlerin ortak kararı sonucu sınıfı geçmek demektir. Eğer bir öğrencinin karnesinde ŞÖKK yazarsa öğrencinin ortalaması yetmemiş fakat öğretmenlerin ortak kararı ile üst sınıfa geçmiş demektir.

ayfon 7 kiliflari   teamviewer 9 run online   1 dolar kac metre kup   windows 10 cs 1 5 donma sorunu